Maak kennis met badminton op zaterdag 20 september

Steven de Grunt is te gast bij PopUpTv om te vertellen over de open dag van Badmintonclub The Smashing Fellows (TSF).

TSF pakt dit jaar groots uit tijdens de open dag op zaterdag 20 september in Tennis en Badmintoncentrum Kethelhaghe aan de Zoomweg 4, van 14.00 uur tot 17.00 uur. Er worden demonstraties gegeven, je kunt zelf veel spelen en als hoogtepunt geeft oud oranje speler Jelle Maas een clinic waar iedereen aan mee kan doen en de middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje in de kantine.

De Open Dag start om 14.00 uur, vanaf 14.30 uur geeft tweevoudig Nederlands Kampioen herendubbel Jelle Maas een leuke clinic voor zowel jeugd als senioren. De clinic is voor alle niveaus en leeftijden. Ook als je nog nooit eerder gebadmintond hebt kun je gewoon meedoen en het is een leuke manier om kennis te maken met badminton en met de club The Smashing Fellows. Na de clinic is er nog voldoende gelegenheid om rustig een partijtje te spelen of een drankje te drinken met leden van TSF en andere bezoekers. Kijk voor meer informatie op http://www.bctsf.nl/opendag.

Week van het Badminton

Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de Week van het Badminton in de periode van 15 september tot en met 21 september 2014 door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd. De Week van het Badminton is bedoeld om vooral niet-badmintonners op een leuke manier kennis te laten maken met de badmintonsport.

Badminton op de kaart

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, wil met de Week van het Badminton de badmintonsport op de kaart zetten. "Ik nodig iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom een stoere en flitsende sport!"

camera en interview: Rob van der Gaag
montage: Matthijs Rorije
http://www.popuptv.nl

 

Advertentie