Nathalie Gouweleeuw opent honkbalseizoen Schiedam

Schiedam- Wethouder Nathalie Gouweleeuw, neemt zondag 10 april plaats op de heuvel om de eerste worp te verrichten tijdens de eerste competitiewedstrijd 2016 van het Schiedamse honkbal selectieteam.

Gouweleeuw, verantwoordelijk voor, onder meer, de portefeuille Sport & Schiedam in Beweging, opent hiermee officieel het honkbal competitieseizoen op het Bijdorp complex aan het Burg. Lippad 1. De Schiedammers spelen zondag om 14.00uur tegen HSC Jeka 1, een geduchte tegenstander uit Breda in de KNBSB competitie Honkbal eerste klasse.De selectie van de honkbalvereniging Schiedam heeft zich goed voorbereid op het nieuwe seizoen waarin het een flink aantal regioploegen treft, naast bekende tegenstanders uit het zuiden van het land. Na de, onverwachte, tweede plaats in de eerste klasse van vorig seizoen, direct na het kampioenschap van 2014, wordt ook dit seizoen gerekend op een toppositie. Een aantal van de komende tegenstanders heeft zich flink versterkt al kan Schiedam daar ook een verbrede selectie tegenover zetten.

Schiedam is met name in de breedte sterker geworden en heeft als doelstelling het resultaat van vorig jaar (tweede plaats) in ieder geval te evenaren. In mei zal, na de eerste wedstrijdronden, duidelijk zijn hoe ver de mogelijkheden van het team van coaches Leo Voogd, Joop Groen en Michael Zwitzer reiken.

Nathalie Gouweleeuw opent honkbalseizoen Schiedam

Advertentie