Nieuws: Geer en Goor gaan de Erker verbouwen

Woensdag zijn Geer en Goor (Gerard Joling en Gordon) voor het programma Geer en Goor over de vloer in Schiedam. Ze gaan de Erker verbouwen. Ina Blans-Visser legt uit wat ze komen doen en hoe het komt dat ze naar Schiedam komen.

'Gerard Joling en Gordon. Je vind ze hilarisch of je vind het bagger! ' schrijft Ina Blans-Visser in een brief aan de vrijwilligers. Gerard Joling en Gordon  maken al enkele seizoenen het programma Geer en Goor over de Vloer. Zij vervullen dan de wensen van senioren. Aankomend seizoen komt daar een onderdeel bij.. Zij gaan ook gebouwen waar senioren komen verbouwen!!

'En nu raden jullie het al.... De laatste anderhalve week ben ik er echt dag en avond mee bezig geweest...' aldus Ina.

Ik heb veel gesprekken gehad, veel producenten gezien en vandaag met verschillende aannemers gezeten...'  Geer en Goor en een heel team gaan de hele beneden verdieping verbouwen!!!

' Van de week was het nog de vraag WAT er ging gebeuren maar ik heb net weer een vergadering gehad en er is een aannemer die het zeer groots gaat aanpakken met Geer en Goor.

De ingang gaan ze iets mee doen inclusief de deuren schilderen, de Grote zaal gaat gestuct worden en mooie gladde muren met nieuwe wandlampjes en bij de Spiegel een nieuw gordijn.

De cursuskeuken gaat geheel gestuct worden. Het rode gordijn gaat weg, daar komt een mooie wand waarachter de spullen netjes opgeruimd kunnen worden. De blauwe keuken gaat eruit. Er komt een keuken met kookeiland en apparatuur die Geer en Goor gaan uitzoeken. De vloer en de muur rond de nieuwe keuken word betegeld.

Er komt iets anders voor de ramen daar te hangen. Ook daar worden de deuren geschilderd. De bar gaat vernieuwd worden. De muren in de ontmoetingsruimte gestuct en waar nodig geschilderd. Als klap op de vuurpijl krijgen we overal een nieuwe vloer!!!

Misschien ben ik iets vergeten maar dat moeten jullie me dan maar niet kwalijk nemen!

Kortom De Erker krijgt een totale metamorfose dankzij het programma Geer en Goor over de vloer!!

Advertentie