Nieuws: Hondenspeeltuin Broekpolder gaat eindelijk open

Vlaardingen - Eindelijk is het zover! De hondenspeeltuin, een participatieproject door en voor hondeneigenaren, opent de poorten. Op zaterdag 4 juni om 10.00 uur verricht wethouder Hans Versluijs de openingshandeling van de Hondenspeeltuin die te vinden is aan het Bronstijdpad in de Broekpolder.

De opening wordt gevierd met kraampjes, een loterij en om 12.00 uur een fotoshoot voor honden. Ook zullen de organisatoren stil staan bij de vrijwilligers die zich de afgelopen weken zo hebben ingezet om de hondenspeeltuin te kunnen realiseren.

Een kwartaal abonnement is verkrijgbaar voor 10 euro per hond. Dit abonnement is 3 maanden geldig voor het entree van Hondenspeeltuin de Broekpolder. Abonnement is niet inwisselbaar voor geld of overdraagbaar.

Per los bezoek zonder abonnement betaal je € 1 (per hond). Voor een groep honden (rasvereniging etc betaald 25 € voor een uur). Wil je de speeltuin individueel afhuren voor max 5 honden betaal je 10 € per uur. Voor de groepsoptie en individuele afhuur is reservering verplicht.

OPENINGSTIJDEN vanaf 4 juni:
Maandag: 9.30-12.30 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9.30-15.00 uur en 18.00-21.00 uur
Donderdag: 9.30-15.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: 11.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-17.00 uur

www.hondenspeeltuindebroekpolder.nl

Op 4 juni om 10:-00 uur opent wethouder Versluis officieel de hondenspeeltuin in de broekpolder. Kinderen kunnen geschminkt worden, demonstratie eenden drijven, workshop side by side dogs, speeddaten door hondenzaken en kattenkwesties en 4 all fotografie maakt nogmaals foto's van de hond in ons mooie bosperceel.
Kortom: het wordt een leuke dag, mis het niet!

Interviews: John Weimar
Camera: Mari Cruz Prisuelos
Montage: Sharon Markx

 

Advertentie