Nieuws: Wie helpt de Fietstaxicentrale aan onderdak?

PopUpTv werkt al lang samen met de bikkels van de sympathieke en milieuvriendelijke Fietstaxicentrale. Ze zoeken nu met spoed onderdak. Wie kan helpen?

Franky Liefhebber van de Fietstaxicentrale stuurde een brandbrief naar ons: 'Wij van de fietstaxicentrale zijn naarstig op zoek naar een bedrijfsruimte voor onze 13 fietstaxi’s waarmee wij mensen binnen Rotterdam vervoeren en rondleiden.

Onlangs is de gebruikersovereenkomst opgezegd door de eigenaar van het pand aan de van der Sluysstraat. (pand moet leeg zijn op 16 mei 2017) .Wij hebben er de afgelopen 3 seizoenen dankbaar gebruik van gemaakt. Met veel plezier zijn veel passagiers in onze fietstaxi’s gesprongen. We hebben veel doorstaan en waren tijdens het seizoen iedere dag te bewonderen op straat.

Buiten het seizoen hebben we diverse goede doelen gesteund o.a. Giro 555, het Blindenfonds, Serious Request en stichting Make A Wish. Daarnaast waren we bij alle festivals actief, o.a. bij Red Bull Air Race, Dunya festival, marathon van Rotterdam, Zomercarnaval Danceparade , City Racing, Wereldhavendagen, De Parade, De Wereld van de Witte de With, Clubcruise, Tour de France, R'Uitmarkt in Rotterdam.

Rotterdam heeft jaarlijks veel activiteiten, waar we op onze manier een bijdrage aan leveren door mensen van A naar B te brengen of van overige informatie te voorzien.
We zijn hard op zoek naar een geschikte ruimte van ± 180 m2 á 250 m2. Wij hebben deze ruimte nodig om onze fietstaxi’s te stallen, te onderhouden en kantoor te vestigen. Onze voorkeur gaat uit naar een locatie in het centrum of net er buiten (oostkant). Daarnaast zoeken wij steun van adverteerder(s). Op dit moment is het – vanwege het ontbreken van een geschikte ruimte - onzeker of wij het fietseizoen kunnen afmaken met de Rotterdammers en de toeristen.

Kunt u ons helpen zodat we niet uit het Rotterdamse straatbeeld verdwijnen?
De Fietstaxi Centrale
Franky Liefhebber
010-411 0 222
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.fietstaxicentrale.nl
06-15295901

Advertentie