Nieuws: ZOS zoekt ruimte en medewerkers

De nu 57 jarige stichting Ziekenomroep Schiedam, beter bekend als ZOS radio wil al haar luisteraars bedanken voor alle leuke en spontane reacties van luisteraars welke zij vaak mogen ontvangen. Maar de ZOS wil nog wel een tijdje blijven uitzenden en dan zijn er mensen nodig.

Niet alleen programmamakers zoals presentatoren en technici maar eigenlijk vooral mensen die het werk op de achtergrond doen, zoals redactieleden die de inhoud van een programma (mede) bepalen. Welke gasten krijgen we op zaterdag, welke onderwerpen behandelen we op donderdagavond en op de zaterdag. Welke persberichten zijn interessant voor onze luisteraars etc. Ook voor het ophalen van de verzoekjes kunnen wij mensen gebruiken. Minimaal 1x in de veertien dagen langs de bedden in het ziekenhuis om een praatje te maken en te vragen of men een plaatje wil aanvragen. Voor zich zelf, voor familie of verplegend personeel. Alles kan en alle soorten muziek worden gedraaid.

Wilt u op een leuke manier bezig zijn in een gezellig team en toch ook op sociaal vlak iets doen? Neem dan contact op met John Weimar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel donderdagochtend naar de studio tussen 9:30 en 12:00 uur 010 - 4260000 en vraag wat u voor ons en onze luisteraars kunt doen.

Interviews en camera: Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije

 

Advertentie