PopUpTv: Onder Ogen aflevering 9

Onder Ogen is een live Tv nieuws- en actualiteitenprogramma, gepresenteerd wordt door John Weimar, er komen verschillende gasten aan tafel en er zijn verschillende reportages uit de stad te zien. Mochten er nog actuele gebeurtenissen zijn in onze regio, dan brengen we die ook!

Met in deze negende aflevering:
De muzikale duizendpoot Gerard de Wit mét kistorgel. Gerard komt praten over het kerstconcert van het Dutch Baroque Orchestra op 17 december in de Grote of Sint-Jans Kerk in Schiedam. Dutch Baroque voert in Schiedam de ‘oerversie’ van de ”Messiah” uit. Gerard de Wit is net terug in Nederland na zijn Amerikaanse tournee met Ton Koopman. Schrijfster Nathalie Lans met de hoofdpersoon uit haar boek: Broeder Johannes. Een reportage over de pilot aanpak zorgfraude. Interviews met wethouder Patricia van Aaken, DSW-directeur Chris Oomen en ROGplus kwaliteitsonderzoeker/rapporteur Miranda van den Akker. straatinterviews over hoe veilig vind u Schiedam? En natuurlijke het laatste nieuws gepresenteerd door Shana van Vliet.

Heeft u tips voor onze redactie? Geef ze door via email, telefoon, Whatsapp, Facebook of Twitter: https://popuptv.nl/contact

Presentatie: John Weimar
Co-host: Shana van Vliet
Camera: Stan Dorst en Niels Wagenveld
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van der Gaag
Floormanager: Elly van Dijk
Montage: Simone Breetveld

Advertentie