Onder Ogen: Het project Veilig Wonen in Schiedam

Voor het project Veilig Wonen in Schiedam zijn al ruim drieduizend woningen bezocht. Voor dit project gaat het Team Veilig Wonen bij alle huurders van Woonplus langs om kosteloos de rookgasafvoer en luchttoevoer in de woningen te controleren en koolmonoxidemelders en rookmelders te plaatsen. Woonplus Schiedam wil haar huurders een zo veilig mogelijke woning bieden en startte Veilig Wonen Schiedam begin dit jaar samen met Breman Woningbeheer. De gemeente Schiedam en Brandweer Rotterdam - Rijnmond steunen het project.
Bij ons aan tafel: Edwin Suttorp, directeur van Breman Woningbeheer en Bob Venhuizen, directeur/bestuurder van woningcorporatie Woonplus Schiedam.

Onder Ogen is het nieuws- en actualiteitenprogramma van PopUpTv. Elke woensdag LIVE om 11:00 uur vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

https://popuptv.nl/onder-ogen

Advertentie