Onder Ogen: Sinterklaas circus in Rotterdam voor minder bedeelde gezinnen

Wouter Zuidema organiseert van 18 tot 24 november een Sinterklaas circus in Rotterdam naast Sparta stadion voor minder bedeelde gezinnen. De bedoeling is dat bedeelde gezinnen die naar ons circus komen, een kaartje sponsoren voor minder bedeelde gezinnen.
Het wordt een gezellig Sinterklaas circus en ze gaan zeker niet met lege handen naar huis want ieder kind arm of rijk krijgt namens onze sponsors na de voorstelling leuke bruikbare cadeautjes mee naar huis.
De personen die een kaartje sponsoren weten niet naar wie het gaat en de ontvanger van het kaartje weet niet van wie ze deze gekregen hebben. zo kunnen ze samen ongeacht waar ze zitten genieten van onze show met honden, katten, duiven, kippen, geiten en pony's.

Voor informatie over kaartverkoop en prijzen www.circusbarani.nl

Onder Ogen is het nieuws- en actualiteitenprogramma van PopUpTv. Elke woensdag LIVE om 11:00 uur vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.
Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!
Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

https://popuptv.nl/onder-ogen

Advertentie