Ontwerp jij een slogan voor een S’DAM ansichtkaart?

Schiedammers omarmen de S’DAM stadstijl zo blijkt uit het onderzoek dat in opdracht van de gemeente Schiedam door het kenniscentrum MVS in mei is gehouden onder het internetpanel.

Om de resultaten te vieren met de Schiedammers roepen Wethouder Bregman van toerisme, stadsmarketing en economie en Annemieke Loef, directeur van Stichting Promotie Schiedam, in een kort filmpje op om een passende tagline (slogan) te bedenken voor een S’DAM-ansichtkaart.
Welke tagline bedenk jij?

Welke tagline bedenk jij voor op een S’DAM-ansichtkaart? Denk bijvoorbeeld aan Schie you later of Heb Jenever voor mij. De slogan (tagline) moet kort & krachtig zijn en meervoudig te interpreteren en altijd met een knipoog!

De winnaar wint zijn/haar S’DAM slogan op een ansichtkaart. Deze ansichtkaart wordt verspreid in Schiedam en komt bij verschillende ondernemers in de stad te liggen.

De ansichtkaarten worden gemaakt om gratis uit te delen. Uiteraard krijgt de winnaar ook een stapeltje kaarten die hij/zij persoonlijk door Marcel Bregman en Annemieke Loef overhandigd krijgt.

Regels voor de actie

Eén inzending per deelnemer
De zin mag maximaal 10 woorden hebben
Mail de tagline naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Tagline S’DAM ansichtkaart
Zet je naam, adres en telefoonnummer in de e-mail
Je kan je inzending mailen tot zaterdag 1 september

Wethouder Bregman, directeur Stichting Promotie Schiedam Annemieke Loef en S’DAM vormgever Anouk van Mil (milc) beoordelen de inzendingen en kiezen een winnaar.

Alle ingezonden taglines worden eigendom van Stichting Promotie Schiedam en kunnen ingezet worden t.b.v. de promotie van S’DAM. Door het mailen van je gegevens geef je Stichting Promotie Schiedam toestemming om contact op te nemen mocht de inzending gekozen worden als prijswinnend.

Als je via de S’DAM social mediakanalen, website of andere kanalen deelneemt aan acties, prijsvragen en/of enquêtes, heeft SPS jouw naam, adres en overige gegevens nodig. Deze gegevens worden, samen met jouw e-mailadres, uitsluitend gebruikt voor het betreffende doel en na afronding van de activiteit verwijderd.

Advertentie