Opname van de eerste live uitzending van Studio Kom Maar Op!

De opname van de eerste uitzending van Studio Kom Maar Op!

Onder leiding van debuterend presentatrice Rachelle Kreischer van Handbalvereniging Ventura was het 28 september zover, de eerste live-uitzending van Studio Kom Maar Op! vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.

Te zien in deze aflevering

Door Chantal Luijendijk en Anouska Ramaker van het Prinses Beatrix Spierfonds word vertelt over het belang van het Prinses Beatrix Spierfonds, het goede doel dat gesteund word rondom de opening van het Sportpark Willem-Alexander op 8 oktober.

Handbalsters Iris den Brinker en Jessica van Winden van Ventura, Pim Koning van vv Kethel Spaland en Nadine Kooke en Rosalina Silva Pinto van Ballet-en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen vertellen over de acties bedacht door de verenigingen die zij vertegenwoordigen en ze zoeken nog sponsors!

Ook de gemeente Schiedam zamelt geld in voor het Spierfonds. Mariana Ames, communicatieadviseur van gemeente Schiedam legt uit.

Last but not least komt Hans Loendersloot directeur van OBS de Klinker samen met 3 leerlingen van de Klinker de studio binnen om een mooie gelddonatie te overhandigen aan de dames van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Meer weten of wilt u een actie sponsoren?

Voetbalvereniging Kethel Spaland, Handbalvereniging Ventura en Ballet- en Dansstudio Schiedam Vlaardingen grijpen de opening van Sportpark Willem-Alexander op 8 oktober 2016 samen met de gemeente Schiedam aan om geld in te zamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle donaties zijn welkom in de mobiele Studio ‘Kom Maar op!’ van PopUpTv.

Iedereen is welkom in Studio ‘Kom Maar op!’ op de woensdagmiddagen en 5 oktober van 14.00 tot 15.00 uur en op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. En natuurlijk op de openingsdag zaterdag 8 oktober van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Zie voor alle informatie: https://popuptv.nl/studiokommaarop

Presentatie: Rachelle Kreischer

Redactie: Marco Spruit Bleeker

Camera: Sven Alers, Niels Wagenveld

Regie: Natanja Rorije

Geluid: Rob van der Gaag

Floormanager: Matthijs Rorije

Montage: Eewout Rorije

Advertentie