PopUpTv Broersveld: De Grote- of Sint Janskerk zoekt zakenpartners

John Weimar interview Bram van Hengel voorzitter Stichting Sint Janskerk Schiedam, in de studio Broersveld. De Grote- of Sint Janskerk is op zoek naar zakenpartners die de kerk financieel kunnen ondersteunen. De Stichting Sint Janskerk Schiedam, die nu verantwoordelijk is voor de instandhouding en de exploitatie. Er vinden uiteenlopende activiteiten plaats, het gebouw wordt verhuurd voor tal van evenementen en het is van april tot in september dagelijks open voor iedereen.
De stichting wil het gebouw overeind houden én het weer de functie geven die het vóór de scheiding van kerk en staat had: een publiek gebouw met – naast de kerkdiensten – een zeer gevarieerd gebruik. Het was immers eeuwenlang het grootste en enige stenen gebouw in Schiedam.

Wilt u ons helpen dit bijna 600 jaar oude hart van Schiedam open te houden voor de hele gemeenschap? Steun ons dan, en word Zakenvriend! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentatie: John Weimar
Camera: Stan Dorst en Simone Breetveld
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van der Gaag
Floormanager: Matthijs Rorije
Montage: Simone Breetveld

 

Advertentie