PopUpTv live op locatie: Studio Kom Maar Op! voor Prinses Beatrix Spierfonds

Schiedam - Voetbalvereniging Kethel Spaland, Handbalvereniging Ventura en Ballet- en Dansstudio Schiedam Vlaardingen grijpen de opening van Sportpark Willem-Alexander op 8 oktober 2016 samen met de gemeente Schiedam aan om geld in te zamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle donaties zijn welkom in de mobiele Studio ‘Kom Maar op!’ van PopUpTv in het nieuwe sportcomplex aan de Zoomweg 2.

“Voor bewegen, sporten en dansen gebruik je je spieren. Daarom hebben we gezamenlijk besloten de opening te koppelen aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Wij hopen dat heel Schiedam helpt een mooi bedrag bijeen te brengen zodat we dit kunnen overhandigen tijdens de opening”, luidt de oproep van Nadine Kooke, woordvoerder van de drie sportclubs die het nieuwe sportpark op 8 oktober in gebruik gaan nemen.

In samenwerking met PopUpTv wordt een mobiele studio ingericht op Sportpark Willem-Alexander. Op vier momenten kunnen Schiedammers langskomen om hun donatie te brengen. Tijdens live-uitzendingen van PopUpTv kunnen zij aangeven op welke manier de donatie tot stand is gekomen en waarom zij deelnemen aan de actie. Basisschool De Klinker heeft bijvoorbeeld al aangegeven dat de school € 500,- van het bedrag, dat is opgehaald met een sponsorloop, doneert aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Vanuit de sportverenigingen wordt de komende weken breed de aandacht gevestigd op Studio ‘Kom Maar Op!’. De drie sportverenigingen starten ook binnen de eigen club een inzamelingsactie, waarvan het eindbedrag op 8 oktober wordt bekendgemaakt. Op de website van het fonds hebben de clubs een eigen actiepagina waarop een teller aangeeft welk bedrag al is binnengehaald: https://www.spieractie.nl/project/schiedam-in-beweging-tegen-spierziekten.

Namens het Prinses Beatrix Spierfonds stelt woordvoerder Chantal Luijendijk dat zij ‘ontzettend blij’ is met deze inzamelingsactie. “Dit is zo’n mooi initiatief in Schiedam. Samen staan we sterker om spierziekten de wereld uit te krijgen.” Wie geen donatie kan doen bij Studio ‘Kom Maar Op!’ maar wel geld wil storten kan dit doen op bankrekeningnummer NL82.INGB.0000.0009.69 ten name van Prinses Beatrix Spierfonds onder vermelding van Sportpark Schiedam. Of sms KRACHT naar 4333. Je doneert dan € 3,- per sms.

Iedereen is welkom in Studio ‘Kom Maar op!’ op de woensdagmiddagen 28 september en 5 oktober van 14.00 tot 15.00 uur en op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. En natuurlijk op de openingsdag zaterdag 8 oktober van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Zie voor alle informatie: https://popuptv.nl/studiokommaarop

PopUpTv live op locatie: Studio Kom Maar Op! voor Prinses Beatrix Spierfonds

Advertentie