PopUpTv Nieuws: Aankondiging Dag van de Bouw zaterdag 4 juni

PopUpTv Nieuws van 19 mei 2016.

Aankondiging van de Dag van de Bouw op zaterdag 4 juni 2016.

Iedereen is op 4 juni van 10:00 uur tot 16:00 uur van harte welkom om naar verschillende bouwlocaties op de Lange Haven te komen kijken, te beginnen bij het informatiecentrum van Boskalis op Lange Haven 70.

Pim van Veenendaal, projectleider van Boskalis Nederland en momenteel de projectleider van de werkzaamheden aan de Lange Haven in Schiedam vertelt in het nieuwsitem van vandaag over de Dag van de Bouw 2016.

Het herstel van de kades en de herinrichting van de Lange Haven is een bijzonder project op een historisch stuk Schiedam. U kunt op de Dag van de Bouw  zien wat er allemaal  bij komt kijken.

Welke speciale technieken worden gebruikt om zoveel mogelijk bomen te sparen en zo min mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken voor omwonenden.

Hoe word omgegaan met de beperkte beschikbare ruimte en houden we de originele kademuur zoveel mogelijk intact?

"Elk half uur vertrekt de fluisterboot voor een tochtje over de Lange Haven waarbij u uitleg krijgt over de bouwtechniek en u kunt zien hoe de machines en de mensen te werk gaan. Natuurlijk zorgen we voor leuke activiteiten voor kinderen en een verfrissende versnapering." 

Interviews: Mathijs Rorije

Camera: Mari Cruz Prisuelos, Sharon Markx

Montage: Eewout Rorije

 

Dag van de Bouw

zaterdag 7 juni 2016 van 10:00 tot 16:00 uur.

(start) Lange Haven 70, Schiedam

www.dagvandebouw.nl

 

Advertentie