PopUpTv Nieuws: Euroscoop Schiedam komt eraan

PopUpTv Nieuws van 22 april 2016: Sinds enkele dagen wordt er hard gewerkt op Schieveste in Schiedam. PopUpTv was bij de presentatie van de plannen in het Lentiz Life College
De Belgische Euroscoop Group is er begonnen met de bouw van een nieuwe Leisure-complex met o.a. een bioscoop, een fitness-zaak, verschillende horeca-ruimtes en een grote parkeergarage.

Na de succesverhalen in Tilburg en Maastricht wordt Euroscoop Rotterdam (Schiedam) de derde Euroscoop Bioscoop op Nederlandse bodem. Met 11 zalen zal het multiplex goed zijn voor net geen 2600 zitjes.
“Euroscoop Rotterdam zal de op één na grootste bioscoop van de regio worden.” zegt CEO Luc Van de Casseye. “Onze bezoekers zullen in de meest comfortabele zalen kunnen genieten van hun favoriete films en dit tegen betaalbare prijzen. Zo investeren we o.a. in 4K Laser Projectie en Dolby Atmos geluidssystemen. Op jaarbasis verwachten we zo’n 650 000 gasten te mogen verwelkomen.”

Het volledige complex omvat zo’n 18 000 m² en zal naast de bioscoop ook enkele horeca-ruimtes, een fitnessruimte en parkeergarage voor zo’n 900 wagens bevatten. “De kruisbestuiving tussen de uitgaansmogelijkheden én het faciliteren van het parkeren zijn een onmiskenbare troef van dit project” volgens Van de Casseye.

De opening van Euroscoop Rotterdam is voorzien voor het voorjaar van 2017. Naast het complex op Schieveste heeft de Euroscoop Group plannen voor nieuwe bioscopen in onder meer Amsterdam, Den Haag en Arnhem.

Interviews: Sharon Markx
Camera: Danny Lopes en Sharon Markx
Montage: Sharon Markx
http://www.popuptv.nl

PopUpTv Nieuws: Euroscoop Schiedam komt eraan

Advertentie