PopUpTv Nieuwsweek 19 juni 2015

Deze week is de gast op de bank in het programma PopUpTv Nieuwsweek: Marianne van Velthoven, coördinator Welzijn en Vrijwilligerswerk in DrieMaasStede, onderdeel van de Argos Zorggroep.
DrieMaasStede was onlangs nog te zien in het RTL4 programma De Wensboom met Johnny de Mol. En natuurlijk praat Marianne ook over het behalen van de drie sterren voor Gastvrijheidszorg.

Nieuwsweek
PopUpTv Nieuwsweek is een wekelijks programma van PopUpTv. Met een vooruitblik op komende activiteiten, een gast in de studio die daar over vertelt en een terugblik op het nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis van de afgelopen week. Elke vrijdag op PopUpTv! Heeft u tips voor onze redactie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DrieMaasStede
DrieMaasStede ligt in de groene wijk Woudhoek in Schiedam. In DrieMaasStede verblijven bewoners die door lichamelijke en psychische zorgvragen verpleging nodig hebben. In DrieMaasStede hebben alle bewoners een ruime eenpersoonskamer met aangrenzende badkamer. Daarnaast is er een Plaza met brasserie, zwembad, winkel en bibliotheek.

Activiteiten
DrieMaasStede organiseert diverse activiteiten in het zwembad. Bewoners kunnen hydrotherapie volgen of deelnemen aan welzijnsactiviteiten. Voor buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn er verschillende zwemgroepen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met DrieMaasStede: 010 - 427 81 99.

Brasserie
In de Brasserie zijn buurtbewoners ook van harte welkom om te genieten van de gastvrije sfeer en heerlijke maaltijden. In het gerenoveerde gedeelte van DrieMaasStede bevinden zich kantoren.

Sterren
DrieMaasStede staat bekend om haar gastvrijheid. Bewoners, bezoekers en medewerkers voelen zich hier welkom. In 2015 is de gastvrijheid binnen DrieMaasStede beloond met maar liefst drie sterren door Gastvrijheidszorg met Sterren. Een resultaat om trots op te zijn!

Een programma van: Helen Bintevinos, Kelvin van den Berg, Rob van der Gaag, Matthijs Rorije, Suzanne van Westen, Giorgio Plet, Stijn van der Pluijm, Wiebe Hoogeveen en Dirk Klop

Studiogast: Marianne van Velthoven, coördinator Welzijn en Vrijwilligerswerk in DrieMaasStede, onderdeel van de Argos
Interview en presentatie: Kelvin van den Berg

Advertentie