PopUpTv Nieuwsweek 5 juni 2015

PopUpTv Nieuwsweek aflevering 6
5 juni 2015

Theo Schilthuizen, directeur van De Bibliotheek Schiedam, is de studiogast van het wekelijkse programma PopUpTv Nieuwsweek. Theo is heel druk met de verhuizing van de Bibliotheek naar de Korenbeurs maar maakt vrijdag tijd om de bank in Studio Hoogstraat plaats te nemen. Met hem kijken we terug naar de afgelopen week en blikken vooruit op de komende week. En, we nemen een kijkje in de Bibliotheek in de Korenbeurs die zaterdag open gaat voor het publiek.

PopUpTv Nieuwsweek is een nieuw programma van PopUpTv. Met een vooruitblik op komende activiteiten, een gast in de studio die daar over vertelt en een terugblik op het nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis van de afgelopen week.

Heeft u tips voor onze redactie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een programma van: Helen Bintevinos, Kelvin van den Berg, Rob van der Gaag, Matthijs Rorije, Suzanne van Westen, Eewout Rorije, Wiebe Hoogeveen, Dirk Klop en Natanja Rorije

Studiogast: Theo Schilthuizen, directeur De Bibliotheek Schiedam
Interview en presentatie: Kelvin van den Berg

Advertentie