PopUpTv: Onder Ogen aflevering 2

Onder Ogen is een live Tv nieuws- en actualiteitenprogramma, gepresenteerd wordt door John Weimar, er komen verschillende gasten aan tafel en er zijn verschillende reportages uit de stad te zien.
Mochten er nog actuele gebeurtenissen zijn in onze regio, dan brengen we die ook!

Met in deze tweede aflevering:
Hanneke Guijt en Marja Docters van de Voedselbank. Zij vertellen over het kerstdiner, in de Grote- of Sint Jans Kerk. Dat wordt gehouden op dinsdag 13 december 2016. We gaan ook via een videoverbinding in gesprek met de Vlaardingse Mitchella van Vliet die momenteel helpt in een vluchtelingenkamp in Griekenland!
Peter Jan Bougie schuift bij presentator John Weimar aan om te praten over Franciscus Gedenkt Bezoekers, patiënten en medewerkers kunnen op dinsdag 8 november 2016 stilstaan bij wie gestorven is. In de Centrale Hal bij het Stiltecentrum van Franciscus Vlietland bent u van harte welkom op ieder moment tussen 15.00 en 17.00 uur. en Rita van Eijck vertelt over de Liefste Feestdag. Het logische vervolg op het KerstWandelTheater, het project Feesten, Delen en Creëren. We gaan luisteren en kijken naar feesten vanuit o.a. het hindoeïsme, jodendom, druïden, behá, maar ook christenen uit Eritrea, christenen uit Schiedam en Chilenen. Het evenement wordt in de Ark georganiseerd Hargplein 101, vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur, zaterdagmiddag van 13:30 tot 17:30 uur.

Heeft u tips voor onze redactie? Geef ze door via email, telefoon, Whatsapp, Facebook of Twitter: https://popuptv.nl/contact

Presentatie: John Weimar
Camera: Stan Dorst en Niels Wagenveld
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van der Gaag
Floormanager: Matthijs Rorije
Montage: Simone Breetveld

Advertentie