PopUpTv: Onder Ogen aflevering 2 Mitchella van Vliet vanuit Griekenland

Onder Ogen is een live Tv nieuws- en actualiteitenprogramma, gepresenteerd wordt door John Weimar, er komen verschillende gasten aan tafel en er zijn verschillende reportages uit de stad te zien.
Mochten er nog actuele gebeurtenissen zijn in onze regio, dan brengen we die ook! Deze video gaat over Mitchella van Vliet vanuit Griekenland.

Model en make-up artist Mitchella van Vliet helpt voor #LiveForLives een week lang bij een vluchtelingenkamp in Griekenland.
Mitchella is jong, ondernemend en bevlogen. In het vluchtelingenkamp Filippiada zitten voornamelijk gezinnen met kleine kinderen. Er is gebrek aan alles. Naast het uitdelen van water worden er praktische zaken (distributie van eten/ drinken, kleding, hygiëne-artikelen) en activiteiten voor kinderen georganiseerd. De ervaring leert dat er zo’n € 700,- - € 800,- per dag nodig is voor de ca. 400 mensen.

Wie een bijdrage wil leveren aan deze missie kan doneren naar:
M. Van Vliet NL06INGB0703804170
o.v.v. Kamp Filippiada

Uiteraard kun je ook rechtstreeks geld doneren aan #liveforlives via NL14SNSB0925794775 te Ens o.v.v. Filippiada, Mitchella van Vliet

Wilt u Mitchella blijven volgen. Kijk dan op www.popuptv/tube

Heeft u tips voor onze redactie? Geef ze door via email, telefoon, Whatsapp, Facebook of Twitter: https://popuptv.nl/contact

Wilt u de volledige aflevering bekijken, kijk dan op https://popuptv.nl/pop-up-tube/popuptv-onder-ogen-aflevering-2

Advertentie