PopUpTv: Onder Ogen aflevering 3

Onder Ogen is een live Tv nieuws- en actualiteitenprogramma, gepresenteerd wordt door John Weimar, er komen verschillende gasten aan tafel en er zijn verschillende reportages uit de stad te zien. Mochten er nog actuele gebeurtenissen zijn in onze regio, dan brengen we die ook!

Met in deze derde aflevering:
Komt er wel een Winterland Schiedam 2016?
De vergunning voor Winterland Schiedam is nog steeds niet verleend aan de Duursma Groep en de opbouw is nog niet begonnen. Bij ons in de studio schuif René Duursma van de Duursma Groep aan om te vertellen over de problemen.

Vlietland onder vuur
De beslissingen van de Raad van Bestuur van het Vlietland Ziekenhuis blijven de gemoederen bezig houden. In Onder Ogen een interview vanaf de Spoedeisende Hulp met vertegenwoordigers van de Centrale Huisartsenpost. Ook zijn we de straat opgegaan en hebben aan de Schiedammers gevraagd wat ze er van vinden.

Welkom in onze wijk gaat van start
Welkom in onze Wijk is een nieuw initiatief in Schiedam in het kader van Schiedammers maken Geluk. Het project gaat op 5 november van start in Schiedam West. Bij ons in de studio zijn Senay Akdemir van het Servicepunt Vrijwilligers en Jolanda van Doorn van SWS welzijn.

En meer
Verder aandacht voor onder andere de verkeersveiligheid van de Broersvest: vandaag was daar wéér een aanrijding op de bus/tram-baan, de renovatie van de Vismarkt en we hebben nog een verrassing in petto.

Heeft u tips voor onze redactie? Geef ze door via email, telefoon, Whatsapp, Facebook of Twitter: https://popuptv.nl/contact

Presentatie: John Weimar
Camera: Stan Dorst en Simone Breetveld
Regie: Matthijs Rorije en Niels Wagenveld
Geluid: Rob van der Gaag
Floormanager: Elly van Dijk
Montage: Simone Breetveld

Advertentie