PopUpTv: Onder Ogen aflevering 7

Onder Ogen is een live Tv nieuws- en actualiteitenprogramma, gepresenteerd wordt door John Weimar, er komen verschillende gasten aan tafel en er zijn verschillende reportages uit de stad te zien. Mochten er nog actuele gebeurtenissen zijn in onze regio, dan brengen we die ook!

Met in deze zevende aflevering:
Wethouder Alexander van Steenderen over Start Up Now! de inspiratiebijeenkomst over innoveren, Frans van Krugten en Marije Scholl over het benefietconcert van de Rijnmondband en de Tiny Little Bigband ten behoeve van de ontwikkeling van een medicijn tegen de ziekte Huntington, wethouder Mario Stam over de collectieve aanvullende zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen, Dirk Allewelt over monument voor GUSTO, Marja Docter en Tineke Bastiaans van de Voedselbank. Zij vertellen over het kerstdiner, in de Grote- of Sint Jans Kerk. Dat wordt gehouden op dinsdag 13 december 2016. We hebben een interview opgenomen met Pim Koning over de kunstgras probleem, ook vroegen we aan de schiedammers wat zij er van vonden. We lopen een stukje van de Rotterdam Running Crew en natuurlijke het laatste nieuws gepresenteerd door Shana van Vliet.

Heeft u tips voor onze redactie? Geef ze door via email, telefoon, Whatsapp, Facebook of Twitter: https://popuptv.nl/contact

Presentatie: John Weimar
Co-host: Shana van Vliet
Camera: Niels Wagenveld, Stan Dorst en Rinke Couvreur
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van der Gaag
Floormanager: Elly Beijer en Matthijs Rorije
Montage: Simone Breetveld

Advertentie