Pin je Plek: Bart de Leede: Geluidswal bij snelweg

Bart de Leede, oud-wethouder van Schiedam, vindt dat er een geluidswal langs de A20 moet komen aan de kant van het Beatrixpark.

Heb jij ook een idee voor een plek in Schiedams midden?
Pin ‘m op http://schiedammersmakendestad.nl
Bekijk alle video's op https://popuptv.nl/pin-je-plek

Schiedam is op zoek naar plekken met potentie in het midden van de stad. Plekken waar we beter, slimmer en gezonder kunnen wonen, recreëren en werken in de toekomst. Via ‘Pin Je Plek’ worden alle Schiedammers worden opgeroepen om mee te denken. Deel je idee en maak kans op een gouden pin!

Wil je het Beatrixpark uitbreiden, een groene fietsroute aanleggen of juist beter openbaar vervoer naar Noord? Wil jij interactieve prullenbakken in je straat om zwerfafval tegen te gaan, of wil je juist dat die ene mooie plek behouden blijft? Alles kan!

Ideeën kunnen t/m 30 april 2018 worden ingediend via schiedammersmakendestad.nl. Iedereen kan ze bekijken en erop reageren. Van 1 t/m 14 mei 2018 stemt het publiek op de ideeën. De 10 meest gewaardeerde ideeënbedenkers mogen hun idee zelf aan het college voorleggen en krijgen een gouden pin uitgereikt. Alle andere bijdragen worden gebundeld en aan het college overhandigd.

Meer weten?
Ga naar https://www.schiedam.nl/pin-je-plek en pin je plek!

Alle video's staan op https://popuptv.nl/pin-je-plek

Advertentie