PopUpTv videopitch: seniorenshow Cadeau aan de stad

Vlaardingen- 30 april is de dag dat Rita Young 55 jaar op de bühne staat. Ze laat dit niet zomaar voorbijgaan. Net als 5 jaar geleden, zijn er 2 evenementen in de Stadsgehoorzaal.

Het is alweer 5 jaar geleden, dat de Stadsgehoorzaal helemaal vol zat met senioren. Net als toen organiseert Rita Young i.s.m de Stadsgehoorzaal weer een Cadeau aan de Stad. Bekende artiesten staan alweer genoteerd om samen met wat regionale artiesten er een groot feest van te maken. Namen van de artiesten zijn: CORRY KONINGS, SASKIA & SERGE, JACQUES HERB, PERRY ZUIDAM, MARCO DE HOLLANDER en RITA YOUNG zelf. In de pauze is er voor iedereen een advocaatje slagroom. Presentatie Perry Zuidam en Rita Young. Aanvang 14.00 uur zaal open 13.30 uur.

Ook de medewerking van zorginstanties en hun vrijwilligers om zorg te dragen voor vervoer en begeleiding in de Stadsgehoorzaal, is natuurlijk heel belangrijk. Kaarten worden via de zorginstanties verdeeld en voor overige kaarten, kunt U deze gratis vanaf 15 april afhalen bij de kassa van de Stadsgehoorzaal, of U aanmelden bij Rita Young 06 53 766 126 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Camera: Mari Cruz Prisuelos, Sharon Markx, Danny Lopes
Montage: Sharon Markx

 

Advertentie