Promo Stamtafel En Publiek

Zaterdag 19 september 2015 start er op PopUpTv een nieuw live programma: Stamtafel En Publiek!
Voor dit nieuwe programma zijn alle politici uit de Schiedamse gemeenteraad uitgenodigd. Op een laagdrempelige manier kunnen de inwoners van Schiedam vragen stellen aan de politici. Dus heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Kom dan op zaterdag 19 september tussen 15:00 en 16:00 uur langs bij de PopUpTv studio aan de Hoogstraat 85 in Schiedam.
Stamtafel En Publiek is een voortzetting van de Politieke Stamtafel. De Politieke Stamtafel werd al 49 keer georganiseerd door verschillende politieke partijen. Het doel erachter is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, idee├źn en grieven met raadsleden te kunnen delen. Dat blijven we doen, maar nu als live Tv-programma.
In de eerste uitzending gaan we met de kijkers en deelnemers de uiteindelijke vorm van het programma verder bepalen. Want het doel van de Stamtafel En Publiek is dat de kloof tussen inwoners en politiek zo klein mogelijk wordt. Heeft u suggesties om de kloof te verkleinen? Schuif dan aan, op 19 september om 15:00, aan de Hoogstraat 85!

Advertentie