Raaf van school tv is in de studio en Martin Soeters mocht mee

Niemand minder dan de beroemdste raaf van Nederland (die van school-tv) is te gast in de PopUpTv studio bij het programma ZOS op zaterdag.
Martin Soeters en Monster mochten ook mee om te vertellen over het nieuwe Poppentheater in Schiedam.

Martin Soeters maakt al ruim 25 jaar theater met poppen. Sinds kort is hij in Schiedam neergestreken en heeft hij in Ruimte in Beweging een partner om nieuwe en bestaande voorstellingen te spelen en te ontwikkelen.

In 2015 maakte hij in het kader van het Liduinajaar een erg goed ontvangen voorstelling over deze stadsheilige en in oktober gaat zijn nieuwe voorstelling 'Ik kom je opeten!' in première Verder speelt en schrijft hij voor televisie; onder andere Raaf van 'Huisje Boompje Beestje' Elke vrijdagmiddag in augustus om 14.00 uur in Ruimte in Beweging aan de Boeterstraat 81 in Schiedam een poppentheatervoorstelling van Martin Soeters.
4 aug 'Raaf op reis'
11 aug 'Mannetje Nies'
18 aug 'Raaf op reis'
25 aug 'Mannetje Nies'

Entreeprijs € 2.50 De voorstellingen zijn geschikt voor 4+ Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte in Beweging
Boterstraat 81, 3111 NB Schiedam
www.ruimteinbeweging.nl

Raaf op reis.
Raaf, bekend van het schooltelevisieprogramma ‘Huisje Boompje, Beestje’, wil wel eens een nieuw verhaal vertellen. Maar hoe doe je dat?
Geholpen door een tovenaar en zijn leerling, Mip, gaat hij op zoek.
Maar dat gaat niet vanzelf: Mip en Raaf zijn niet de beste vrienden. En als dan ook nog eens de treinreis en de boottocht niet zo gaan als ze willen wordt het wel lastig om de zoektocht tot een goed einde te brengen.
Een fantasievolle voorstelling met de maffe Raaf in de hoofdrol, voor iedereen vanaf 5 jaar.
Voorstelling 4 augustus en 18 augustus

Mannetje Nies.
Naar het gelijknamige boekje uit de reeks Gouden Boekjes.
Door het genies van de voddenman van het dorp gebeuren er vreemde dingen:
De oren van Kat en Konijn worden verwisseld; de stem van Hond klinkt heel anders; waar is de kam van Haan? Zo kunnen ze niet leven! Met zijn allen gaan ze op zoek naar Mannetje Nies, in de hoop dat hij het ook weer goed kan maken.
Een vrolijke voorleesvoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.
Voorstelling 11 augustus en 25 augustus

Fragment uit het programma ZOS op zaterdag van 11 augustus 2017

Advertentie