Reportage eerste succesvolle Business and Drinks XL

In de Grote of Sint Janskerk vond donderdagavond de eerste succesvolle editie van Business en Drinks XL plaats.

Er werd genetwerkt met plaatselijke, regionale en zelfs landelijke ondernemers maar ook met inspirerende sprekers zoals Bram van Hengel. De avond werd georganiseerd door SAAR, ondernemen met passie.

Ook Jacqueline van der Pijl van All Day Communication was één van de sprekers 'Zakenvrienden, waarom heeft de kerk jullie nodig?", "User Experience-Don't make me Think" over de principes van online gebruiksvriendelijkheid en concreet verbeteradvies wat je zelf kunt toepassen, Alida Vreden van Your Navigator: "Wie kan je beter helpen als ondernemer dan een ondernemer?", Bart Barten van Stichting Bee Serious: "Honing met een verhaal"; over de bloemetjes en de bijtjes.... en Sylvia Alblas van Alblas coaching en Axel van Es van TOC: "Anders naar je bedrijf kijken": ontwikkelen en groeien van organisaties op een andere manier dan gebruikelijk.
Daarnaast 'workshops' zoals stoelmassage van Groen Wellness, update van je Linkedin intro door Andrea Dronk plus de gelegenheid een nieuwe profielfoto te laten maken door AC Fotografie, een kopstoot workshop door Alwine van Winsen (eigenaresse van de Jeneverlogies in Schiedam) en IDKompas met een interessante workshop mbt Identiteitsmarketing: "Wat identiteitsmarketing je oplevert. Gelukkige mensen en meer winst."En natuurlijk heerlijke culinaire hapjes van Césant Catering, drankjes worden verzorgd door Michael Boekholt van de Beurs in Schiedam en vanuit de Ketel1 Bakfiets worden heerlijke cocktails geschonken.

Advertentie