SchiedamsDOEN 2016 aflevering 4 de Wijktafel

Vierde aflevering in 2016 van een aantal korte programma's over SchiedamsDOEN.

Beste bewoners, ondernemers, werkenden in Schiedam, de gemeente komt naar u toe met de mobiele wijktafel!
De mobiele wijktafel is één manier om het contact zo gemakkelijk mogelijk tot stand te brengen. Wij komen naar u toe. Met u gaan wij graag het gesprek aan en samen met u willen wij ontdekken waar wij elkaar kunnen helpen om uw wijk beter, mooier, prettiger, gezonder en veiliger te maken. Wij stellen ons daarbij bescheiden op. Wat u wilt bespreken staat centraal, u bepaalt de agenda.

U kunt terecht met vragen over het WOT, de politie, de LBB, de brandweer, evenementen in de stad, particuliere woningverbetering, het onderhoud van de buitenruimte en alle andere vragen die u zou willen stellen aan de gemeente! Graag tot ziens bij de wijktafel in uw wijk. De wijkprocesmanager van uw wijk staat dan samen met een delegatie klaar om met u in gesprek te gaan.

De agenda van de wijktafel kunt u vinden op
www.schiedam.nl

SchiedamsDOEN-mentaliteit
SchiedamsDOEN is een houding en een vorm van gedrag, waarbij burgers en ambtenaren sámen vernieuwingen oppakken in de stad, waarmee Schiedam nóg leuker wordt om in te wonen. Door ‘Schiedams-te-DOEN’ werkt iedereen in de stad transparanter en efficiënter samen en wordt er beter gecommuniceerd. Op tal van plekken in de stad wordt al gewerkt met de SchiedamsDOEN-mentaliteit. Dat varieert van geveltuintjes en wijkdeals voor eigen onderhoud van je buurt, tot het Burgerkennisnetwerk. Het SchiedamsDOEN-team helpt dit te faciliteren en verbindt partijen aan elkaar.

Video geproduceerd door http://www.popuptv.nl in opdracht van de gemeente Schiedam.

Advertentie