Advertentie

Schoolsportvereniging VO aflevering 3 Basketbal

Derde aflevering in de reeks voor de Schoolsportvereniging Voortgezet Onderwijs. Basketbal in het Letiz Life College met Yets Foundation en Juventus.

Jongeren binnen het voortgezet onderwijs kunnen in het schooljaar 2015-2016 lid worden van de Schoolsportvereniging Voortgezet Onderwijs. De sport zaalvoetbal is op dit moment de eerste sport die binnen deze Schoolsportvereniging wordt aangeboden. In samenwerking met de KNVB, de onderwijsinstellingen, de voetbalvereniging HBSS en de gemeente wordt deze competitie gedurende het seizoen 2014-2015 gedraaid. Per school worden er teams samengesteld die wekelijks wedstrijden gaan spelen. Gedurende dit seizoen zal er ingezet worden op 3 categorie├źn, namelijk: jongens 12-14 jaar, jongens 15-17 jaar en meisjes 12-17 jaar. Vanaf 10 november 2015 wordt er iedere dinsdagmiddag tussen 16.00-18.00 uur gespeeld in sporthal Groenoord (m.u.v. de vakanties).

Het team Zorg, Welzijn & Sport van de gemeente Schiedam legt zich toe op het stimuleren, enthousiasmeren, verbinden van partijen om integraal vorm en inhoud te geven aan de uitvoering van gemeentelijk sport- en beweegbeleid.

Meer informatie over de Schoolsportvereniging Voortgezet Onderwijs bij R. Banffer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interviews: Matthijs Rorije
Camera: Simone Breetveld en Matthijs Rorije
Montage: Simone Breetveld

 

Advertentie