Serious City Schiedam; Net Niet Genoeg gaat naar Plaswijck

Eerste van een reeks programma's over Serious City Schiedam op PopUpTv.

Stichting Net Niet Genoeg gaat naar Plaswijckpark.
Woensdag 19 augustus 2015 was het weer tijd voor het jaarlijkse uitje voor gezinnen die aangesloten zijn bij de Voedselbank Schiedam. Dit jaar werd er een bezoek gebracht aan het mooie Plaswijckpark in Rotterdam. De Stichting Net Niet Genoeg organiseerde deze dag waar de gezinnen, die met weinig rond moeten komen, de hele dag kunnen genieten. "En natuurlijk hebben we gezorgd dat het hen aan niets ontbreekt. Van vervoer tot lunch, overal is aan gedacht. We wensen al onze gasten alvast een hele fijne dag toe." aldus Marjolijn van de Stichting Net Niet Genoeg.

Serious City Schiedam
Serious City Schiedam roept inwoners, instellingen, scholen, sportverenigingen en bedrijven op in actie te komen voor het goede doel. In 2014 werd ruim € 24.000 opgehaald voor 3FM Serious Request !!!

Kom in actie!
In 2015 wordt de stad opnieuw opgeroepen in actie te komen. Naast het jaarlijks inzetten voor het internationale goede doel van Serious Request, zet Serious City Schiedam zich vanaf dit jaar ook in voor lokale goede doelen. Deze lokale goede doelen worden voor ieder jaar opnieuw bepaald.

Voor 2015 zijn de goede doelen:
1. 3FM Serious Request The Next Generation
2. Stichting Net Niet Genoeg
3. Stichting 1-2-3
4. Stichting Elivia
5. Stichting Jarige Job

Actiemaanden zijn september, oktober, november en december.
Naast acties kan er na de officiële start van Serious City Schiedam ook gedoneerd worden. Serious City is geïnitieerd door de gemeente Schiedam.

Interviews: Matthijs Rorije
Camera: Eewout Rorije
Montage: Simone Breetveld
Graphics: Natanja Rorije

Advertentie