Sportpark op de A4 krijgt naam tijdens eerste sportcafé

Schiedam - Woensdag 22 juni vindt het eerste sportcafé plaats voor alle beweeg- en sportaanbieders in Schiedam. Tijdens deze bijeenkomst wordt de nieuwe naam van het sportpark op de A4 bekendgemaakt. Bovendien presenteert De Kleine Ambassade het boekje De Schavuit.

Bij de start van de Koningsspelen, eerder dit jaar, riep wethouder Nathalie Gouweleeuw iedereen op om mee te denken over een naam voor het nieuwe sportpark. Die naam is nu gekozen, maar hij is nog geheim. Woensdagavond wordt de naam op bijzondere wijze onthuld door de wethouder, samen met vertegenwoordigers van Ballet- en Dansstudio Schiedam & Vlaardingen, HV Ventura en vv Kethel Spaland, de nieuwe ‘bewoners’ van het sportpark.

De Schavuit

De Schavuit is een doe-boekje voor en door kinderen. Het toont alle sport-, spel- en natuurplekken in Schiedam voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Sportcafé

Het idee van een sportcafé is ingebracht door verschillende beweeg- en sportaanbieders bij de totstandkoming van het nieuwe uitvoeringsprogramma ‘Kom maar op! Bewegen en Sporten Schiedam’. Het sportcafé wordt deze keer georganiseerd door de gemeente en gehouden bij Excelsior’20, maar zal in de toekomst steeds door verschillende beweeg- en sportaanbieders worden georganiseerd.

Sportpark op de A4 krijgt naam tijdens eerste sportcafé

Advertentie