Stamtafel en Publiek aflevering 2

De tweede aflevering van het live tv-programma op PopUpTv: Stamtafel En Publiek.

Aan tafel zijn aangeschoven: Paulus Kerpels (presentator), John Maris (Progressief Schiedam), Arie Villerius (Leefbaar Schiedam), René Janssen en Kees van der Tuijn (Fractie Janssen), Katinka de Rover en Jeroen Ooievaar (GroenLinks), Marianne Elderkamp, Irene van Roon, Serge van der Kuil, Dolf Bierhuizen en Kees Janse.

Voor dit programma zijn alle politici uit de Schiedamse gemeenteraad én alle inwoners van Schiedam welkom om deel te nemen. Op een laagdrempelige manier kunnen de inwoners van Schiedam vragen stellen aan de politici. Dus heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Kom langs bij dit nieuwe maandelijkse programma vanuit onze studio aan de Hoogstraat 85 in Schiedam.

Stamtafel En Publiek is een voortzetting van de Politieke Stamtafel. De Politieke Stamtafel werd al 49 keer georganiseerd door verschillende politieke partijen. Het doel erachter is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, ideeën en grieven met raadsleden te kunnen delen. Dat blijven we doen, maar nu als live Tv-programma.

Presentatie: Paulus Kerpels
Camera: Ed Koorengevel, Tiago Carvalho & Bart Dane
Regie, Geluid & techniek: Rob van der Gaag, Natanja Rorije, John Weimar & Storm Philippo
Montage: Simone Breetveld

Advertentie