Studio Broersveld Stamtafel en publiek 20-2-2016

De vijfde aflevering van het live tv-programma op PopUpTv: Stamtafel En Publiek, dit keer voor het eerst vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.

Aan tafel zijn aangeschoven: John Weimar (presentator), Jeroen Ooijevaar en Katinka de Rover (GroenLinks Schiedam), René Janssen en Arie van Wingerden (Fractie Janssen)
Er wordt gesproken over onder andere: terugblik vuurwerk en wateroverlast, Serge van der Kuil over traject aanvraag schuldhulpverlening, agendapunten: brommers over de Singel, rookverbod Spaland, Lange Haven en kraamverzorging Vlietland ziekenhuis

Het doel van Stamtafel En Publiek is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, ideeën en grieven met raadsleden te delen. De Stamtafel En Publiek wordt live uitgezonden door PopUpTv. De Stamtafel is nadrukkelijk geen politieke talkshow en ook geen miniraadsvergadering: de bedoeling is dat inwoners van Schiedam een podium hebben. In de politiek gaat het tenslotte om de inwoners!

Geen enkel onderwerp is taboe. Schiedammers krijgen live feedback van raadsleden, er wordt concreet gemaakt of er actie kan worden ondernomen, wie dat gaat doen en wat er teruggekoppeld gaat worden. Waar het ook over gaat, iedere Schiedammer is van harte welkom om aan te schuiven.

Presentatie: John Weimar
Camera: Wiebe Hoogeveen, Storm Philippo en Dirk Klop
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van der Gaag
Montage: Simone Breetveld
Locatie item: Bart Falken en Sharon Markx
Gast: Serge van der Kuil over traject aanvraag schuldhulpverlening

http://www.popuptv.nl

Advertentie