Studio Broersveld Stamtafel en Publiek aflevering 6 12 maart 2016

De zesde aflevering van het live tv-programma op PopUpTv: Stamtafel En Publiek, weer vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.

Aan tafel zijn aangeschoven: Paulus Kerpels (presentator), Guido Antunes, Jeroen Ooievaar en Katinka de Rover (GroenLinks Schiedam), René Janssen en Arie van Wingerden (Fractie Janssen)

Er wordt gesproken over onder andere: terugblik op Serge van der Kuil over traject aanvraag schuldhulpverlening, winkelstraat Nolenslaan en Hoogstraat, G1000 Schiedam en over stemmen en referendum.

Het doel van Stamtafel En Publiek is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, ideeën en grieven met raadsleden te delen. De Stamtafel En Publiek wordt live uitgezonden door PopUpTv. De Stamtafel is nadrukkelijk geen politieke talkshow en ook geen miniraadsvergadering: de bedoeling is dat inwoners van Schiedam een podium hebben. In de politiek gaat het tenslotte om de inwoners!
Geen enkel onderwerp is taboe. Schiedammers krijgen live feedback van raadsleden, er wordt concreet gemaakt of er actie kan worden ondernomen, wie dat gaat doen en wat er teruggekoppeld gaat worden. Waar het ook over gaat, iedere Schiedammer is van harte welkom om aan te schuiven.

Presentatie: Paulus Kerpels
Camera: Storm Philippo, John Weimar en Danny Lopes
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van der Gaag
Montage: Simone Breetveld
Gasten: Ben Dubbeldam, Han van der Horst en Ed Gloudi

Advertentie