Studio VOL op de Hoogstraat in Schiedam

Van 2 september tot en met 26 november zijn er 400 studenten van het tweede jaar van de Willem de Kooning Academie (de kunstacademie van de Hogeschool Rotterdam) actief in Schiedam. De 10 (!) studierichtingen werken allemaal aan het thema Locatie in Transitie. Mickey Vissers en Folkert Koelewijn, studenten van de richting Fotografie, hebben in het pand aan de Hoogstraat 14-18 in Schiedam (voorheen Hunkemöller) Studio VOL opgezet.

Studio VOL gaat VOLop meedoen aan het Fotofestival Schiedam dat van 17 tot en met 26 oktober wordt gehouden in Schiedam op tal van plekken in het centrum. Studio VOL was vanzelfsprekend aanwezig bij de gezellige Sneakpreview van het Fotofestival. Studio VOL zoekt nog naar vrijwilligers die tijdens het festival willen ondersteunen in Hoogstraat 14-18. Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Goedkoop fotostudio huren

Door de verbouwing op de Willem de Kooning Academie zijn er tijdelijk maar 2 fotostudio's beschikbaar i.p.v. 6. Dit, in combinatie met de studio-instructielessen voor de eerstejaars, zorgt voor een grote druk op het rooster van de studio's. Bij Studio VOL kunnen studenten betaalbare studioruimte huren. Kijk hiervoor op www.facebook.com/studioVOL.

Lomography

Studio VOL is een samenwerking aangegaan met Lomography. Binnenkort zijn bij Studio VOL de meest hippe special edition camera's te koop. Wie een camera koopt tijdens het Fotofestival Schiedam, krijgt er van Studio VOL 2 gratis fotorolletjes bij!

Geproduceerd door http://www.broodkast.nl/ voor http://popuptv.nl/

 

Advertentie