Studio Winterland Arzu Çatakli Serious Ambtenaar

Arzu Çatakli is projecleider van Serious Ambtenaar. Ze komt in Studio Winterland een update geven van alle actiues voor Serious City en Serious Ambtenaar voor Serious Request.

Serious Ambtenaar heeft als doel om jaarlijks zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Bij Serious Ambtenaar voer je als professional in twee vrije dagen een adviesopdracht uit voor een organisatie. Dit kan bijvoorbeeld een overheidsorganisatie zijn, maar ook semi-overheidsorganisaties en private partijen kunnen meedoen. De vierde editie van Serious Ambtenaar wordt georganiseerd door de gemeente Schiedam. Dit jaar vragen we aandacht voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Deze vierde editie (#4eSA) van Serious Ambtenaar staat voor SAmen met de SAmenleving: met Nederlandse ambtenaren, organisaties en individuen die een rol spelen in de publieke en private sector bundelen we de krachten. Gezamenlijk steunen we het Rode Kruis bij het tegengaan van seksueel geweld in conflictgebieden. Nieuw dit jaar zijn dan ook Serious City, Serious Raad en Serious Wethouder.

Het Serious Ambtenaar team bestaat uit een projectleider, een PMO, Team Sales, Team Logistiek en Team Campagne.

Voor meer informatie en deelname:

www.seriousambtenaar.nl
#4eSA op twitter

Interviews: John Weimar ZOS Radio
Camera: Mitchel Weemhof en Milo van der Wielen
Regie: Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije
http://www.popuptv.nl

 

Advertentie