Studio Winterland Extra: Rapunzel de musical

De acteurs Sita Vermeulen en Aron Bruisten zijn met hun voorstelling Rapunzel van Muziek Theater Paradijs in Schiedam en brachten een bezoek aan de PopUpTv Studio Winterland. En let op want je kunt een gesigneerde cd winnen!
Sita Vermeulen (Rapunzel) en Aron Bruisten (Tobias) zetten hun rol zo neer dat je vanaf de eerste minuut van ze gaat houden. Je wordt meegesleept in hun verhaal en Sita en Aron weten dat samen op een goede en spannende manier over te brengen. Ook Koen Iking als kapper Hilbrandt, met zijn gouden schaar, zet een voortreffelijke rol neer.
Door de interactie met het publiek weet de cast ervoor te zorgen dat de aandacht van de kinderen tijdens de hele voorstelling opperbest is.
De combinatie van de humor en de vrolijke muziek, maakt de musical tot een waar spektakel voor jong en oud. Van Hoorne zorgt voor een totaalbeleving en gaat daarin verder dan de voorstelling alleen. Voor en na de show worden er vele extra’s geboden en de jonge bezoekers kunnen na de show zelfs de acteurs ontmoeten. ‘Rapunzel De Musical’ is een familievoorstelling zoals een familievoorstelling hoort te zijn.

Interviews: John Weimar
Camera: Christian Salub
Montage: Matthijs Rorije

Advertentie