Studio Winterland KF Live afl.6 met Tosca van Heck en Lizzy V

Kroepoekfabriek Live, aflevering 6 met Tosca van Heck en Lizzie V!

Donderdag 17 december was al weer de 6e aflevering van KF Live met te gast de jarige Tosca van Heck, van Toscana Miguel en Lizzy V trad op!

Toscana Miguel en de Kroepoekfabriek organiseren samen Oud en Nieuw 2015!
Met onder andere optredens van DE LIKT en KUDDEDIEREN. Kaarten zijn nog beschikbaar op www.kroepoekfabriek.nl, wees er snel bij.

Over Toscana Miguel zoals te lezen op http://www.kroepoekfabriek.nl/interview-toscana-miguel/ :

Behalve dat Toscana Miguel een unieke zeer diverse line-up heeft, is het in de basis ook een bijzonder feest en tegelijk een typisch KF-concept. De organisatie is namelijk in handen van een jong en enthousiast duo: Rabin Miquel en Tosca van Heck. Zij hadden een goed idee en klopten aan bij De Kroepoekfabriek. “Toscana Miguel is terug te leiden naar december 2012, de verjaardag van Tosca. Ze mocht een feest geven in het kantoorpand van haar vader en ik hielp met de organisatie”, zo vertelt Rabin. “Op het feest werd er veel bier getapt en was er een grote diversiteit aan muziek te horen, simpelweg omdat wij zelf een brede smaak hebben. Dat was een superleuke ervaring die eigenlijk wel een vervolg moést krijgen.”

Verder trad Lizzie V op en schoof ze bij Ines aan tafel voor een goed gesprek, terwijl in het Winterland Café tegelijkertijd de veiling voor Serious City aan de gang was.

Lizzy V, een jonge Singer/Songwriter . Ze omschrijft haar muziekstijl als het dichtst liggend bij Ilse de Lange, country/pop en gevoel overbrengen is haar inspiratie om muziek te schrijven.

Ook vertelde ze over het feit dat ze Gigstarter Artiest van het jaar 2015 is geworden en wat dat betekent, haar nieuwe nummer Faces en de toekomstplannen, waaronder optreden in Amerika!

In de uitzending live gespeelde nummers door Lizzy V:

Monday Morning
Faces
Bouncing Ball

Presentatie: Ines van Geest
Camera: Wiebe Hoogeveen, Christian Salub, Bart Dane
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van de Gaag
Montage: Eewout Rorije

Advertentie