Studio Winterland Komkids Fotostudio voor Serious City

Ga op de foto in de KomKids-fotostudio, ontvang een digitale Kerstgroet en steun het goede doel! Melissa Holleman en Maud Broens van Komkids vertellen in PopUpTv Studio Winterland LIVE over hun fotoactie voor Serious City

Kom op woensdag 10 december a.s. tussen 13.30 en 16.00 uur naar de KomKids-fotostudio op Winterland Schiedam en ga op de foto voor een originele Kerstgroet.
Je ontvangt de foto per e-mail, zodat je deze kunt afdrukken of kunt plaatsen op Facebook of Twitter! Het is natuurlijk ook leuk om samen met je gezin, vrienden of collega's op de foto te gaan!

Voor deze digitale Kerstgroet vragen wij 5 euro per foto, dit bedrag gaat volledig naar het goede doel van Serious Request 2014; het tegengaan van seksueel misbruik bij vrouwen en meisjes in conflictgebieden.

KomKids sponsort Serious Ambtenaar al met het ter beschikking stellen van drie busjes en de KomKids Expres om met zoveel mogelijk mensen naar het Glazen Huis in Haarlem te gaan op 24 december 2014 om de cheque aan te bieden.

Meer informatie: http://www.seriousambtenaar.nl/portfolio-item/komkids

Interviews: John Weimar ZOS Radio
Camera: Milo van der Wielen en Michel Weemhof
Regie: Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije

 

Advertentie