Studio Winterland Komkids Tv afl 2

Live vanuit PopUpTv Studio Winterland: Komkids Tv. De presentatie is in handen van Melissa Holleman. De onderwerp zijn vandaag: (Sinterklaas)activiteiten, flexibele opvang en Kidstime!

Gasten: Chantal Stuij, Samantha Klink, 2 kinderen (onder 4 jaar) van kindercentrum Viola, Monique Riesmeijer en Melissa van Dijk

Chantal, Samantha en twee kinderen van Viola hebben wat te knutselen rondom het thema Sinterklaas bij zich en vertellen over de speciale opvang bij Viola (7 dagen in de week van 6.30-23.30 uur), ontwikkelingsgericht werken en naschoolse activiteiten (Kidstime).
Monique en Melissa van Dijk vertellen over de thema peutergroepen.

KomKids biedt buitenschoolse opvang en omschrijft de geboden activiteiten als volgt op de website www.komkids.nl:
“De wereld ontdekken begint bij KomKids. Met onze opvang en activiteiten ontdekt uw kind van 0 tot 13 jaar met veel plezier wat het kan, waar het goed in is, en wat de omgeving hem of haar te bieden heeft.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor de deskundige en enthousiaste begeleiding. Vertrouwde gezichten die altijd klaarstaan voor uw kind met goede zorg, warmte en aandacht. Maar ook voor u als ouder, met een aanbod van kwalitatieve, uitgebreide en flexibele opvang en, indien gewenst, deskundige tips.

KomKids biedt kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en voorschoolse-, tussenschoolse,- naschoolse,- ADV-, vakantieopvang en zomervakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar op meer dan 30 locaties in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam.”

Presentatie: Melissa Holleman
Camera: Christian Salub, Wiebe Hoogeveen en Bart Dane
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van de Gaag
Montage: Matthijs Rorije

Advertentie