Studio Winterland Komkids Tv aflevering 3

Live vanuit PopUpTv Studio Winterland: Komkids Tv. De presentatie is in handen van Melissa Holleman. De onderwerpen zijn vandaag: Bijzonder buitenschools aanbod KomKids en Komkids ook buiten Schiedam.

Gasten:
- Leoni Schipper
- Samantha Netten
- Chris Tebbens
- Daphne Starrenburg
- Nanny Ham

KomKids biedt buitenschoolse opvang en omschrijft de geboden activiteiten als volgt op de website www.komkids.nl:
“De wereld ontdekken begint bij KomKids. Met onze opvang en activiteiten ontdekt uw kind van 0 tot 13 jaar met veel plezier wat het kan, waar het goed in is, en wat de omgeving hem of haar te bieden heeft.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor de deskundige en enthousiaste begeleiding. Vertrouwde gezichten die altijd klaarstaan voor uw kind met goede zorg, warmte en aandacht. Maar ook voor u als ouder, met een aanbod van kwalitatieve, uitgebreide en flexibele opvang en, indien gewenst, deskundige tips.

KomKids biedt kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en voorschoolse-, tussenschoolse,- naschoolse,- ADV-, vakantieopvang en zomervakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar op meer dan 30 locaties in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam.”

Presentatie: Melissa Holleman
Camera: Storm Philippo en John Weimar
Regie: Rob van der Gaag
Geluid: Bart Dane
Montage: Matthijs Rorije

Advertentie