Studio Winterland Kroepoekfabriek live aflevering 9

Kroepoekfabriek Live, aflevering 9 met Elroy Timmermans van Kroepoekfabriek in Vlaardingen en Emmie, Richard en Daan van de band Petrol!

Donderdag 7 januari 2016 was al weer de 9e aflevering van KF Live met te gast Elroy Timmermans. Hij is Productie, Administratie & Marketing bij de kroepoekfabriek in Vlaardingen.

“Mail Elroy als je vragen hebt over workshops, facturen en betalingen of alle voorbereidingen omtrent je optreden of show. Ook voor marketingideeën kan je hem bereiken.”

Verder was de band Petrol te gast. Met Emmie, Richard en Daan.

“De Vlaardingse band Petrol brengt pop met invloeden uit vele andere genres. Door de uiteenlopende invloeden van de bandleden zorgt dit voor een verrassende mix van pop, soul, jazz, funk en rock.
Petrol is in 2012 gevormd na een succesvol schooloptreden waar Daan van der Vliet (gitarist), Richard Breevaart (toetsenist) en Dore Visser (voormalig zangeres) samen hun cover vertolkten van "The Fear" van Ben Howard.
De samenwerking beviel zo goed dat besloten werd verder te gaan als band onder de naam Petrol. In deze formatie is een aantal covers uitgebracht en kwam er een eerste eigen single: “Home”.
In 2014 heeft zangeres Emmie van Stijn de microfoon overgenomen. Daarnaast is de Petrol-familie uitgebreid met een bassist en drummer. Zij tillen de band naar een hoger niveau en maken van de kleine liedjes iets compleets en groots.
En daar hoort ook meer eigen materiaal bij:
Op 30 Mei 2015 bracht Petrol haar eerste EP uit. Deze EP bevat 6 nummers die erg uiteenlopen wat betreft sfeer en zelfs genre, maar laten de muzikale diversiteit van de band goed zien.”

In de uitzending live gespeelde nummers door de band Petrol:
Miss You
Right Time
Gone

Presentatie: Ines van Geest
Camera: Storm Philippo, Wiebe Hoogeveen, Sharon Markx en Bart Dane
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van de Gaag
Montage: Simone Breetveld

Advertentie