Studio Winterland over de bruggen in Schiedam

De cultuurscouts van Mooi Werk organiseren bruggenlezing op 12 januari om 19.30 uur in Hof in Zuid.
In de PopUpTv Studio Winterland zijn in het programma ZOS op zaterdag te gast: Sjef van Duin en Ineke Hagen om hier over te vertellen.

Op 30 november 1937 werd de Westerhavenbrug, gebouwd bij en geschonken door de Werf Gusto, officieel geopend.
In aanloop naar het opknappen van de Westerhavenbrug, organiseert Mooi Werk een lezing over de Westerhavenbrug en andere bruggen. Op 12 januari in het Hof in Zuid vertelt Sjef van Duin, fotograaf met een fascinatie voor bruggen en een trotse import-Gorzenees, u alles over dit onderwerp. Maar ook uw informatie is hard nodig op deze avond...

Mooi Werk is voor een expositie over de Westerhavenbrug en de Gusto op zoek naar bijzondere verhalen. Welke herinneringen heeft u aan de Westerhavenbrug? Heeft u daar trouwfoto's gemaakt, onderdoor geschaatst, uw eerste liefde gekust? Liep u er dagelijks overeen naar school of werk? Wij willen het graag weten en de foto's verzamelen!

Ook bijzondere foto's en verhalen over de Werf Gusto zijn van harte welkom. Heeft u er zelf gewerkt, of misschien één van uw familieleden? Liggen er bij u op zolder unieke foto's van dit bedrijf? Kom uw oude en minder oude foto's, verhalen en herinneringen delen op maandagavond 12 januari!

Meer informatie:
Bijeenkomst Westerhavenbrug, bruggen en Gusto
Datum: Maandag 12 januari 2015 vanaf 19.30 uur
Locatie: het Hof in Zuid op de Nieuwe Maasstraat 68 D, Schiedam.
Toegang is gratis, wel graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-273 47 80

Interviews: John Weimar
Regie: Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije

 

Advertentie