Studio Winterland Serious City Schiedam afl 6

Dinsdag 15 december was aflevering 6 van het programma Serious City Schiedam, live vanuit de PopUpTv Studio Winterland op het Stadserf in Schiedam. Deze keer zijn te gast Fleur Verzijden en Omar van der Graaff van Stichting 1-2-3 over de veiling voor Serious City Schiedam die op donderdag 17 december 2015 om 19:00 uur op Winterland Schiedam gehouden wordt.

Veiling
Op donderdag 17 december zal er vanaf 19.00 uur een feestelijke veiling voor het goede doel plaatsvinden op Winterland Schiedam. Diverse ondernemers hebben mooi producten ter beschikking gesteld voor de veiling. De gehele opbrengst gaat naar de goede doelen van Serious City Schiedam!

U bent van harte welkom vanaf 19 uur op Winterland Schiedam. Bieden maar !!!!!

Nieuwe website
Serious City Schiedam heeft een mooie nieuwe website waarop je meteen je donatie over kunt maken! http://www.seriouscityschiedam.nl/

Serious City Schiedam
Serious City Schiedam is een maatschappelijk initiatief vanuit de stad. Jaarlijks wordt het goede doel van 3FMSerious Request gesteund. Daarnaast zet Serious City Schiedam zich vanaf 2015 ook in voor lokale goede doelen. De lokale goede doelen worden ieder jaar opnieuw bepaald. Door acties onder Serious City Schiedam op te zetten worden goede doelen gesteund, de krachten gebundeld en Schiedam positief op de kaart gezet.

In 2014 is Serious City Schiedam gestart als onderdeel van Serious Ambtenaar. Schiedam werd daarmee de eerste Serious City van Nederland! De acties stonden in het teken van 3FMSerious Request. Op 24 december 2014 werd in het Glazen Huis in Haarlem een cheque overhandigd van € 755.555,55 (kijk voor een impressie van deze dag naar dit filmpje van POP UP TV) (link). Ruim € 24.0000 daarvan werd opgehaald door acties in Schiedam, onder de naam Serious City Schiedam. Schiedam liet het sociale gezicht van de stad zien door het organiseren van dertig acties.

Door het succes in 2014 krijgt Serious City Schiedam een vervolg in 2015.
Er wordt niet alleen geld opgehaald voor het goede doel, maar er ontstaat ook verbinding, saamhorigheid en samenwerking in de stad. Schiedam wordt ook dit jaar opgeroepen in actie te komen. En dit jaar dus niet alleen voor The Next Generation, het goede doel van 3FMSerious Request, maar ook voor vier lokale goede doelen!

Schiedam zet zich in 2015 in voor: Stichting Net Niet Genoeg, Stichting Elivia, Stichting 1-2-3, Stichting Jarige Job en 3FMSerious Request

Presentatie: John Weimar
Camera: Bart Dane en Storm Philippo
Regie: Natanja Rorije
Geluid: Rob van der Gaag
Montage: Simone Breetveld
Gasten: Fleur Verzijden en Omar van der Graaff van Stichting 1-2-3

Advertentie