Studio Winterland Singer-songwriter Reuben Hoeksema

Singer-songwriter Reuben Hoeksema is te gast in het programma ZOS op zaterdag met Theo Roeling vanuit PopUpTv Studio Winterland.
Muziek maken begon met een keyboard waarop Reuben al jong speelde en zelf zijn muziek improviseerde. Daarop volgden meer en meer activiteiten met muziek. 10 jaar geleden kwam hij bij de First AID band. Eerst werden liedjes van anderen gecoverd. In de loop der jaren bedachten ze hun eigen nummers. Op verscheidene plaatsen en media, waaronder ook Man Bijt Hond, traden ze op.
Toen hij zelfstandig ging wonen wilde hij zijn huis volledig geschikt maken voor muziek. Hij heeft nu ervaring met het opnemen van bands, mixen van cd's, video- montages en componeren van eigen geschreven liedjes. Hij schrijft en componeert zelf liedjes over zijn belevenissen, gedachten en gevoelens. Ze gaan dus over zijn ervaringen en gevoelens, zijn leven.

Samen met Charles Vermeer is hij begonnen te schrijven en componeren voor een cd. Bijna alle opnamen worden gedaan in eigen studio/annex huis. Hij verzint alle muzieklijnen zelf en produceert daarmee zijn volledige CD. Met enkele nummers heeft hij opgetreden onder andere in het Isala theater in Capelle aan den IJssel. Dat maakt het verlangen naar een eigen cd met eigen liedjes en eigen muziek groot en hij wil dat anderen dat horen.

Reuben vindt het belangrijk om zelf een product te maken waar hij trots op kan zijn.

Interviews: Theo Roeling
Regie: Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije

Advertentie