Studio Winterland Stamtafel en Publiek 21 11 2015

De derde aflevering van het live tv-programma op PopUpTv: Stamtafel En Publiek, dit keer vanuit de PopUpTv Studio Winterland.

Aan tafel zijn aangeschoven: John Weimar (presentator), Marcel Bregman (D66), Frans Hamerslag (Progressief Schiedam), Arie Villerius (Leefbaar Schiedam), René Janssen en Arie van Wingerden (Fractie Janssen), Guido Antunes (bestuurslid GroenLinks), Wim van der Eijk, Rita van der Eijk en Irene van Roon,

Voor dit programma zijn alle politici uit de Schiedamse gemeenteraad én alle inwoners van Schiedam welkom om deel te nemen. Op een laagdrempelige manier kunnen de inwoners van Schiedam vragen stellen aan de politici. Dus heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Kom langs bij dit nieuwe maandelijkse programma vanuit de PopUpTv studio .

Stamtafel En Publiek is een voortzetting van de Politieke Stamtafel. De Politieke Stamtafel werd al 49 keer georganiseerd door verschillende politieke partijen. Het doel erachter is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, ideeën en grieven met raadsleden te kunnen delen. Dat blijven we doen, maar nu als live Tv-programma.

Presentatie: John Weimar
Camera: Bart Dane, Bob van Eisden en Matthijs Rorije
Regie, geluid & techniek: Rob van der Gaag, Natanja Rorije, John Weimar & Storm Philippo
Montage: Simone Breetveld

Advertentie