Studio Winterland Stichting 1-2-3

Stichting 1-2-3 is een initiatief van Fleur Verzijden en Omar van der Graaff van 1-2-3 vastgoed. Zij zijn in PopUpTv Studio Winterland om over hun stichting te praten.

De stichting heeft tot doel: het ondersteunen van minderbedeelde gezinnen tijdens de feestdagen in de regio Schiedam en Vlaardingen.

De groep waar het allemaal om gaat: Gezinnen die het moeilijk hebben om zich in deze samenleving financieel overeind te houden. Gezinnen die de feestdagen niet kunnen vieren zoals voor velen gewoon is; Een gezellig ontbijt, een leuke borrel, een heerlijk diner of een cadeautje onder de schoorsteen of kerstboom. Een chocoladeletter in de schoen of een mooi paasontbijt.

De groep dit dit mogelijk kan maken:
Naast dat wij zelf, vanuit ons bedrijf, doneren aan de stichting zijn wij ook op zoek naar gelijk gestemden. Mensen of bedrijven die wel iets willen doen, maar niet weten hoe of waar te beginnen. Denk hierbij niet alleen aan doneren, wat uiteraard wel op prijs wordt gesteld, maar ook aan het verzamelen van etenswaren, gebruiksgoederen of speelgoed.

Voor info kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met Fleur Verzijden via een PrivĂ© bericht via Facebook: https://www.facebook.com/stichting123 

Interviews: Wiebe Hoogeveen
Camera: Milo van der Wielen
Regie: Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije

 

Advertentie