Studio Winterland Twitterspreekuur met Salm Ruitersport

Bij het wekelijkse Twitterspreekuur van Ben Dubbeldam is te gast in Studio Winterland: Ronald Salm van Salm Ruitersport.

Ronald: "Wij zijn pas gestart met ons bedrijf. Wij merkten dat in deze dure tijd veel mensen toch graag de paardensport willen blijven beoefenen, maar wel tegen redelijke prijzen, daarom hebben wij uiteindelijk de stap gemaakt om Salm Ruitersport op te zetten. Kijk onder Producten en Aanbiedingen voor de prijzen en artikelen. We kunnen helaas niet alles op de website zetten, dus zit je maat er niet bij of het artikel wat je zoekt, neem gerust contact met ons op.

Onze winkel is gevestigd op de Groenelaan 50A, 3114 CJ Schiedam. We hebben op dit moment een prachtige collectie ruitersport kleding en laarzen. Leuke paardendekens, caps chaps en singels enz. De merken die we op dit moment in onze collectie hebben zijn o.a. Kingsland, Pikeur, Petrie, Premiere, Horka, BR, Eurostar, HKM, Toggle en Harry's Horse.

Onze winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:30

Wij verkopen ook paardevoer en verzorgings producten van Treurniet Mengvoeders en Cavalor. Wij hebben een aantal soorten op voorraad. Mocht hetgeen u nodig heeft niet voorradig zijn in de winkel, kunnen wij dit voor u bestellen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Volg ons ook op Facebook onder www.facebook.com/SalmRuitersport dan bent u als eerste op de hoogte van de actuele aanbiedingen."

Interviews:Ben Dubbeldam
Camera: Milo van der Wielen en Mitchel Weemhof
Regie: Rob van der Gaag
Montage: Matthijs Rorije

 

Advertentie