Tegen de stroom in: Annette Jongen wil nieuwe boekwinkel starten

Boekhandel J.S. van Leeuwen is dicht. Annette Jongen vindt het ongelooflijk dat er nu geen fatsoenlijke boekhandel meer is in het centrum van Schiedam. Ze heeft al op 11 september 2014 de Facebookpagina 'Het Schiedams Boekhuis in oprichting' gemaakt.
Ze schrijft dat vele andere mensen in het centrum het ook naar vinden dat er geen boekwinkel meer in de directe omgeving is te vinden, Boekhandel J.S. Van Leeuwen stopte omdat er steeds minder klanten kwamen door de concurrentie van onlineshops als Bol.com. "Ik wil er graag voor zorgen dat er een nieuwe boekhandel komt die al het goede dat Boekhandel van Leeuwen had, zoals een breed assortiment en gedegen vakkennis, combineert met de eisen van deze tijd." schrijft een enthousiaste Annette Jongen. "Met een klein groepje mensen ga ik proberen Het Schiedams Boekhuis te realiseren. "Wil jij dat ook? Geef dan een klap op de like knop en deel dit bericht voor nog meer draagvlak!"

Annette Jongen heeft na haar studie aan het Stedelijk Gymnasium en Rijksuniversiteit Leiden (Engelse taal en Letterkunde) tot voor kort gewerkt bij boekhandel Mullenburg in Bleiswijk. Ze krijgt op Facebook veel bijval.

Voor meer informatie en 'likes': https://www.facebook.com/schiedamsboekhuis

Advertentie