VLOG #12 Zwanger & Fit - Trimester 2

Zoveel veranderingen in trimester 2 & je ziet ze in deze vlog allemaal voorbij komen in dit compilatie filmpje. JJ Wat in dit trimester begon met kleine groeisteekjes, veranderde al gauw in plopjes en aan het eind waren dit flinke schopjes in mijn onderbuik. Bij de 20weken echo was alles goed en de kleine is lekker eigenwijs en laat zich nog niet helemaal zien. Allereerst een verrassing tijdens mijn eerste verloskundige bezoek, ik heb verhoogde kans op zwangerschapsvergiftiging dus blijf onder medische controle in het ziekenhuis. Dit betekent extra afspraken voor bloedruk meting, bloed en urine opname. Ook een hinderlijk kwaaltje rond de 22 weken kreeg ik achter elkaar hevige kuitkrampen in de nacht :S

Vorig trimester zagen jullie mij nog vrolijk op de werkvloer voor Best Working models, maar na 3 maanden is het toch tijd voor verandering. Een nieuwe uitdaging ligt op de loer. Samen met mijn partner in crime.. Renée ga ik een nieuwe uitdaging aan, vanaf de andere kant (op kantoor) zijn wij de komende maanden verantwoordelijk voor de planning, sales en personeelszaken. Naast mijn nieuwe uitdaging werk ik ook nog op de Hogeschool, achteraf een hele leerzame maar ook wel heftige periode, er komt toch een hoop op je af met een nieuwe baan/functie tijdens je zwangerschap.

Dit trimester voel ik me in tegenstelling tot trimester 1 megafit!! Heel sportief fiets ik tegenwoordig iedere dag naar werk en ik heb zelfs deelgenomen aan de Hbo fietstocht (50KM recreatief). Stukjes wandelen aan het einde van de dag vind ik ook heel fijn en ontspannen en zo heb ik het idee dat ik toch nog een beetje fit en gezond blijf.

Ondanks de drukte is er ook nog tijd voor praktische zaken en ontspanning! Te veel om allemaal vast te leggen.. dus de praktische zaken (zoals het aanmelden van de ongeboren vrucht bij de gemeente en oja! We hebben ons eerste paleisje gekocht! Voor papa’s verjaardag hebben we een nieuwe tattoo aan zijn verzameling toegevoegd en met zijn verjaardag hebben we nog even heerlijk genoten samen. Aan het einde van dit trimester had ik ook mijn eerste fotoshoot met minibuikje!!


Montage credits @MatthijsRorije PopUp Tv

Wil je mijn avonturen blijven volgen? Abonneren kan via:  

https://www.plus.google.com/+MitchellavanvlietNetwerken? Voeg mij toe: 

LINKEDIN https://www.linkedin.com/in/mitchella HYPERLINK "https://www.linkedin.com/in/mitchellavanvliet"vanvliet

INSTAGRAM http://instagram.com/mitchellavanvliet 

FACEBOOK http://www.facebook.com/mitchellavanv HYPERLINK "http://www.facebook.com/mitchellavanvliet"liet

PINTEREST https://www.pinterest.com/MitchellavV HYPERLINK "https://www.pinterest.com/MitchellavVliet"liet

TWITTER https://www.twitter.com/mitchellavanvli

WEBSITE https://www.mitchelavanvliet.com

Advertentie