VLOG #8 Life after Greece & aankondiging nieuwe reeks vlogs

Omschrijving: In deze vlog komen wij met een klein clubje weer bij elkaar. Mijn lieve collega Patty is samen met een deel van het Filippiada team opnieuw vertrokken naar Griekenland voor een nieuwe missie; Samos! Wat ben ik trots dat ze gaat en nog een andere Inholland collega meeneemt! Helaas kan ik zelf niet mee, de reden vertel ik je in deze vlog! En daarmee kondig ik ook meteen een gloednieuwe reeks vlogs aan!

Samen met PopUpTv heb ik mijn best gedaan om een mooie compilatie te maken van het contact dat wij nog hebben met onze lieve verre vrienden. Patty en ik spreken een aantal gezinnen nog regelmatig, zij brengen ons op de hoogte van alles dat speelt, zijn inmiddels allemaal overgeplaatst naar hotels in Athene en de meeste wachten op een overplaatsing naar Duitsland of Spanje. Ik ben heel blij dat het goed met ze gaat en ze positief naar de toekomst kunnen kijken!

Lees ook het bijzondere verhaal van collega Paul van de laatste missie op Samos: https://www.facebook.com/liveforlivesfoundation/posts/1892422264337701

Advertentie